Клининг Киев - Заказать уборку квартиры, дома, офиса | Партнер Клин ukraina.net.ua - каталог сайтов Украины

clock-iconЧАС РОБОТИ : ПН- НД (ЦІЛОДОБОВО)

page-banner

ЯК ОЧИСТИТИ ВІКНО ЯКІСНО. ПОРАДИ

blog-2

ЯК ОЧИСТИТИ ВІКНО ЯКІСНО. ПОРАДИ

Миття вікон, вітрин, вивісок і фасадів – одна з найбільш затребуваних на ринку клінінгових послуг Києва. Ні для кого не секрет, що блиск свіжовимите вікон створює підняту і діяльну атмосферу всередині будь-якого приміщення. Що стосується зовнішнього вигляду будівлі, то блискучий чистотою вікон фасад незмінно привертає увагу і викликає довіру.

Догляд за сучасними скляними конструкціями і будівлями вимагає чималого досліди і професійного устаткування. А миття вікон на великій висоті може виконуватися тільки спеціально навченими людьми – промисловими альпіністами. При роботі з будь-якими вікнами і вітринами на невеликій висоті використовуються сходи і драбини, а при митті фасадів на великій висоті працюють тільки професійні промислові альпіністи з великим досвідом роботи.

Роботу з миття вікон, тільки на перший погляд звичайну і не дуже складну, ми рекомендуємо довіряти тільки професіоналам. Тому все більше компаній доручають виконання цих робіт професіоналам у сфері клінінгу. Таке рішення не тільки дозволяє виконати трудомісткі роботи за короткий термін, але і є запорукою якісного результату і економії коштів.


Залежно від того, які роботи потрібно виконати, миття вікон і фасадів здійснюється різними методами і з використання спеціального обладнання.

Що стосується періодичності проведення робіт, то вона залежить, як від вимог чистоти і ступеня забрудненості, так і від побажання замовника, і обумовлюється в кожному конкретному випадку. Миття вікон і вітрин може проводитися щомісяця, 2 рази на рік, 1 раз на рік – навесні. Миття фасадів оптимально проводити 2 рази на рік. Періодичність в цьому випадку може варіюватися в залежності від ступеня забруднення і типу матеріалу фасаду.

Залишити відповідь